Hogy állsz az ajándékokkal?

Sikerült már mindent beszerezned, elkészítened? Ha még nem, akkor inkább indulj el ma az utolsó körre, vagy fejezd be, ami még vissza van, ne kelljen ezzel tölteni az utolsó napokat.

Én már jártam úgy, hogy még 24-én este 5-kor varrtam ajándékot, és, hogy is mondjam, nem voltam túl kisimult idegileg a vacsoránál. (Főleg, hogy nem is lettem kész.) Szóval inkább zavard le ma, ami még vissza van, és ha valami már nem fért bele, engedd el! Az örömszerzés a cél, nem az egyenlően kiszámított pénzbeli érték, sem a te összeomlásod az utolsó pillanatban.

Ha pedig már minden ajándék kész, akkor hatalmas, virtuális pacsi! (Én tényleg adtam neked a levegőbe, de komolyan!) Ügyes vagy. Akkor akár lépj tovább, és csomagold is be őket. Bár érdemes elgondolkodni, mi az, ami még szép és ízléses, és hozzátesz a figyelmességhez, és mi az, ami már túlzás, főleg, hogy kábé öt percig gyönyörködünk a szép csomagolásban, aztán széttépjük és kidobjuk / eltüzeljük. Kivéve a gyerekek. Ha két éven aluli társaságában is fogsz bontogatni, ne felejts el nekiadni pár gyűrögethető, megcsócsálható papírt! És ne sértődj meg, ha a csomagolás széttépése jobban leköti, mint a gondosan kiválasztott ajándék. 🙂

Pin It on Pinterest