Elsőkönyves lettem. Megjelent a Vágyvirágzás. (Írta Kuti Veronika könyve. 🙂 )

Másfél év munkájára került korona, leírhatatlan, amit érzek. Leginkább hálát annak a húsz nőnek a bizalmáért, aki mesélt nekem. Meg azokért, akik támogattak. De nem ismétlem el a köszönetnyilvánításokat, elolvashatjátok a könyv végén.

A kezemben még nem volt, vasárnap megyek majd a kiadóba, hogy elhozzak egy jó nagy kupaccal, utána pedig az Ünnepi könyvhéten dedikálok a Vörösmarty téren. De aki épp nem jár aznap Budapesten, az se aggódjon, lesz még könyvbemutató Mohácson, Pécsen, Bólyban, Szegeden, Szekszárdon is, és bárhova szívesen elmegyek, csak szervezés kérdése! Dedikált példányért engem keressetek, de megszerezhetitek a bookline-on vagy a Lírában is például.

Mit mond, aki már olvasta a Vágyvirágzást?

“A női test és a női szexualitás a történelem során sokáig valami megismerhetetlen misztériumként jelent meg, már ha egyáltalán érdekelt bárkit is. Azt hihetnénk, hogy a ’60-as évek szexuális forradalma elhozta a nagy felszabadulást, pedig még most is ezer tabu veszi körbe a szexualitást. A Vágyvirágzás teljes nyitottsággal, érzékenyen és értőn figyelve tár fel ezerféle női sorsot. De nem fülledt háremhangulatban, nem a félhomályban suttogva és nem szégyenek között szemlesütve lavírozva, hanem egy napfényes nappaliban, ahol valódi nők, meghitten, valódi megélésekről beszélgetnek, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.”

Cserháti-Herold Janka, termékenységtudat szakértő

“Izgalmas olvasmány a szexualitásról, szülésről, életünk nem látható részeiről, szubjektív megtapasztalások, érzések fonalára fűzve. A megkérdezettek kendőzetlen őszinteséggel beszélnek vágyaikról, félelmeikről, elképzeléseikről és megéléseikről. Napjainkban élő nők, akik bármikor elmehetnek mellettünk az utcán ismeretlenül, miközben az interjúkat olvasva megjelenik egy láthatatlan szál köztünk, ami összeköt bennünket egy mély, ősi, női tudással, aminek érvényét és értékét nem befolyásolja sem a kor, sem a társadalmi meghatározottság. Tabukon és falakon átívelő rendhagyó olvasmány. Ajánlom mindazoknak, akiknek igényük van a szexuális erő őszinte újra gondolására, felfedezésére vagy egyszerűen kíváncsiak arra, hogy másnak mit jelent az intimitás megélése.”

Bóni Tünde, független bába

Ezt meg én mondtam egy interjúban a KönyvGurunak. Az is kiderül belőle, miért és hogyan változott meg a könyv címe, mire megjelent.

A cél: 1000 példány

Azt hinnéd, nem sok, de a mai magyar könyvpiacon ez jó eredmény ám, szóval ezt lőttem be. Szerintem csinálok is majd egy számlálót ide a honlapra. 🙂

Köszönöm, hogy drukkoltatok!

Nagyon sokat jelentett minden apró visszajelzés.

Pin It on Pinterest