Vörös sátor workshop

A Red Tent Activation™ workshop megalkotója DeAnna Lam, aki módszerét arra a felismerésre alapozva dolgozta ki, hogy első vérzésünk, és annak megélése befolyásolja nőiségünket, kapcsolatunkat a ciklusunkkal, testünk elfogadását és tiszteletét, valamint önbecsülésünket, és képességünket, hogy lányainkat hitelesen vezessük be az önbizalomteli nőiségbe.

vs1A Vörös Sátor műhely eszközöket és módszereket kínál ahhoz, hogy elengedjük a női testről,  a ciklusról és nőiességről hordozott negatív tapasztalatokat, melyeket a minket körülvevő kultúra hordoz. Hogy képesek legyünk azt a beavatási szertartást megadni a nőknek, amit nem kaptak meg a maga idejében. És hogy facilitátorokat képezzen és feljogosítson a Red Tent Activation™ workshop megtartására, női közösségek formálására, akik tagjai lehetnek a „Vörös Sátrat Minden Településre” Mozgalomnak.

Neked való a workshop, ha…

 • hiányzik a szertartás, amelyben sosem volt részed.
 • felfedeznéd a menstruációt, mint spirituális gyakorlatot.
 • új szemmel néznél nőági láncolatodra.
 • ünnepelnéd a nőt, aki Te vagy, tekintet nélkül a korodra.
 • betekintenél a nőiség hagyományába.
 • szánnál magadra egy szép, szertartásokkal teli napot.
 • megtapasztalnád az elfogadó, szeretetteljes, jó hangulatú női kört.

vs3

2016-ban egy DeAnna által tartott képzésen vettem részt magam is Vörös Sátor workshopon, és kaptam képesítést annak megtartására. Mélyreható élmény volt szembesülni a saját belső gátlásaim feloldásával, a női kör otthonos, meghitt hangulatával, még ha teljesen ismeretlenül és nagyon is különbözően kezdtünk bele a három napba.

A végére a bőrömön, a zsigereimben éreztem, mennyire hasonlóak a tapasztalataink a többséggel; akikkel pedig mégis más, pusztán a történeteink kicserélésével varázslatos módon valahogy mégis átadtuk őket egymásnak, kicsit mintha magunk éltük volna át.

Bár a képzés idején a szoptatás miatt még nem volt ciklusom, már alig vártam, hogy új szemlélettel vághassak bele a hormonkeringőbe önmagammal. Nemrég ismét beindult a tánc, így hosszú évek kihagyása után most újra felfedezhetem a különböző fázisaimat, és igazán bűvös kaland.

A következő Vörös Sátor workshop 2017. augusztus 5-én, szombaton 9-17 óráig lesz a mohácsi Szőlőhegyen, a Dalmer-birtokon felállított jurtában. (Mosdó és ivóvíz van a mellette lévő műhelyben.)

A részvételi díj 8000 Ft/fő. Ha hozol magaddal még egy nőszemélyt, mindkettőtöknek 6000 Ft/fő. Jelentkezni ezen a linken tudsz július 31-ig. (A workshopot minimum 8, maximum 20 fő jelentkezése esetén tartjuk meg.)

Mikor jössz, tégy a tarisznyádba:

 • tollat és papírt vagy füzetet,
 • dobot/csörgőt/ritmushangszert,
 • valami finom ételt a közös, batyus ebédhez,
 • kedvenc párnádat, amin kényelmes ücsörögni,
 • és egy számodra fontos, szent tárgyat az “oltárra”, amit természetesen a nap végén hazavihetsz.
 • Valamint viselj kényelmes, nőies ruhát, ha van kedved, valami pirosat!

FIGYELEM! A workshopon való részvétel kizárólag 18 éven felülieknek lehetséges! Ha fiatal, frissen nővé ért leányzót ajándékoznál meg egy különleges, beavató ünneppel, inkább gyere el először te, (vagy keress meg, hogy beszéljünk róla,) aztán már tudni fogod, neki mire van szüksége. Ez az alkalom felnőtteknek szóló, bepótló, visszamenőleges jellegű. Nem teljesen azonos azzal, amit egy éppen virágba boruló, zsenge nőnek adnánk, ha lenne még ilyen ünnep a kultúránkban.

Ha nem alkalmas az időpont, ne aggódj, lesz még! Ha messze van tőled Mohács, de tudsz egy jó helyet vagy csapatot, csak szólj, és jövök szívesen!

A facebook-esemény alatt is trécselhetünk, vagy írhatsz nekem a veronka@asszonyszovet.hu-ra.

Van kérdés?

Pin It on Pinterest